Articles

Сингидунум Универзитет - Факултет за економију,финансије и администрацију - Менаџмент - МАС - ДХ

Студијски програм - Факултет за економију,финансије и администрацију - Менаџмент - МАС - ДХ

Научно поље - Друштвено - хуманистичке науке

Научна област - Менаџмент и бизнис

Диплома/титула - Мастер менаџер

Ниво студија - МАС - мастер академске студије

Број ЕСПБ бодова - 60+60

Место где се изводи студијски програм - Београд

Информације о садржају студијског програма

Линк ка списку предмета - http://www.fefa.edu.rs/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=81&Itemid=354&lang=sr о модулима - Нема модула

Опис студијског програма - Информације које ближе одређују квалификације за коју се диплома издаје


Мастер студије из МЕНАЏМЕНТА на ФЕФА креиране по узору на престижне МБА програме у свету. Намењене су високо мотивисаним кандидатима са изузетним академским и личним способностима, са или без пословног искуства који желе да се посвете пословном менаџменту. Студије су тако конципиране да кроз комбинацију теоријског и истраживачког рада са фундаменталним концептима, са акцентом на њихову практичну изводљивост, омогуће полазницима јачање менаџерских и лидерских компетенција.

Подаци о намени стеченог звања - Информације о академским и професионалним могућностима које пружа квалификација

Студенти се оспособљавају да спремно одговоре на комплексне изазове у конкурентском пословном амбијенту. Настава се изводи по савременим методама, уз велики степен интеракције и дијалога са предавачима, као и коришћење студија случаја, пословних симулација, видео материјала и сл.Студирањем на овом програму можете побољшати Ваше аналитичке и интерперсоналне вештине, усавршити знања у домену савременог организационог и маркетинг менаџмента, лидерства и пословне стратегије, а истовремено и ојачати кључне способности да на креативан начин искористите стечена стручна знања и вештине у обликовању и унапређењу ваше пословне будућности. На крају студија обавезна је израда мастер рада.

Извори података

Сајт факултета: http://www.fefa.edu.rs
Каталог студијског програма:...

маrt 2015. године


vodic-kroz-diplome