Project CareerS Calendar

Important Date 

Title:
Guide through Diplomas in Belgrade, Novi Sad, Kragujevac, Nis
When:
10.03.2015 - 13.03.2015
Category:
important dates

Description

Са задовољством Вас позивамо на представљање новог информативног материјала за послодавце „Водич кроз дипломе“, који је настао као резултат заједничког рада партнера из конзорцијума Темпус пројекта „Развој каријерног вођења у циљу унапређења високог образовања у Србији“ а као одговор на потребе послодаваца у погледу информација о новим студијским програмима и уопште новинама које доносе реформе високог образовања у Србији.

Садржај Водича има за циљ да допринесе бољој информисаности послодаваца о реформисаним студијским програмима на универзитетима у Србији и њиховом лакшем препознавању нових образовних профила и диплома својих садашњих и будућих запослених са високом стручном спремом. Ради представљања Водича јавности у Србији, биће организован низ скупова у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу, према следећем распореду:

  • уторак, 10.март 2015. у 11.30 часова у Објекту погона преносног система Београд, ЈП Електромрежа Србије, у улици Ровињска 14, Београд.
  • среда, 11.март 2015. у 13 часова на Универзитету у Новом Саду (Др Зорана Ђинђића 1, Нови Сад)
  • четвртак, 12.март 2015. у 11 часова на Универзитету у Крагујевцу (Ректорат, сала Сената, Јована Цвијића бб, Крагујевац)
  • петак, 13.март 2015. У 11 часова на Универзитету у Нишу (Ректорат, Универзитетски трг број 2, Ниш)

На скуповима ће говорити представници пројектних партнера из Јавног предузећа „Електромрежа Србије“, Студентске конференције универзитета Србије и каријерних центара универзитета, који су директно учествовали у изради Водича. Водич тренутно садржи преко 700 чланака посвећених детаљним информацијама о студијским програмима.   Надамо се да ћете препознати значај овог подухвата и да ћете се својим присуством на неком од скупова придружити иницијативи да се учврсте постојеће и развију нове везе између универзитета и привреде.

Молимо Вас да нам потврдите свој долазак путем онлајн формулара на линку: http://goo.gl/seL3zP

---

Four events will be organized to promote new informational material developed within workpackage 2 of Tempus CareerS Project in Belgrade, Novi Sad, Kragujevac and Nis in the second week of March 2015.

---